Të riut nga Gjakova i nevojitet mbështetje për transplantim të veshkave

Të riut nga Gjakova i nevojitet mbështetje për transplantim të veshkave

Shëndetësi October 02, 2022 - 15:59

Adnan Syla nga Gjakova është diagnostifikuar me sëmundjen e veshkave.

Sylës i duhet ta bëjë transplantimin e dy veshkave të cilat tashmë i ka jashtë funksionit.

Si pasojë e kësaj sëmundje, ai është i shtrirë në spital dhe ka nevojë për ndihmën e vullnetmirëve.

Atij i nevojiten 46 mijë euro për transplantimin e dy veshkave, andaj ata që kanë mundësi ta ndihmojnë Adnanin, këtë mund ta bëjnë në numrin e llogarisë bankare në NLB: XK05 1702018604118074,  përmes faqes gofundme mund ta kontaktojnë në këtë numër: +383 43 533 377

Image