Shaban Demaj nga Peja ka pësuar sulm në tru, ka nevojë urgjente për operim në Turqi

Shaban Demaj nga Peja ka pësuar sulm në tru, ka nevojë urgjente për operim në Turqi

Shëndetësi April 25, 2022 - 20:25

Babai i 4 vajzave, Shaban Demaj, pas sulmit në tru është dërguar mbrëmë me aeroplan special për në Turqi dhe ka nevojë për ndihmën e bamirësve.

Për 37-vjeçarin Shaban Demaj nga Dobova e Pejës nevojitet shuma prej 40 mijë euro për shërim, e kjo shumë është e papërballueshme për familjen.

Fondacioni Humanitar “Avni Hyseni” njofton se ka reaguar menjëherë duke sjellë aeroplanin nga Turqia dhe duke marrë përgjegjësinë për pagesën e shumës prej 9,300 euro.

Shabani në kohë rekorde është dërguar në Turqi pas gjakderdhjes në tru.

Mundësitë për të ndihmuar Shaban Demajn janë këto:

DEPONO NE LLOGARIN BANKARE NE BKT:

Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.

– Rruga Ramush Lajqi, Pejë, 30000 Kosovë.

– Transfer brenda Kosovës në llogarinë bankare ne Banka Kombëtare Tregtare: 1920004242031191

– Transfer jashtë Kosovës në llogarinë bankare, Banka Kombëtare Tregtare:

– IBAN : XK05 1920004242031191

– SËIFT CODE: NCBAXKPR

– Nr. kontaktit: +38349853112 – Fondacioni Humanitar Avni Hyseni.

– Western Union, Moneygram, Ria (Shpetim Demaj – vëllau nr. kontaktues +383 44 524 483) dhe (Blerim Lipa – familjar nr. kontaktues +383 49 237 773)