Ardit Gashi është diagnostifikuar me leukemi, i duhet urgjentisht ndihma e jonë

Ardit Gashi është diagnostifikuar me leukemi, i duhet urgjentisht ndihma e jonë

Shëndetësi January 18, 2020 - 13:57

Ardit Gashi nga Ferizaj, është vetëm 19 vjeqar, i diagnostikuar me sëmundjen e leukemisë dhe ka nevojë për ndihmë.
 

Trajtimi i tij jashte vendit kushton 200mije euro, shume e paperballueshme per familjen, andaj te behemi bashk te gjithe dhe ti ndihmojme Arditi.

Më poshtë i keni të dhënat e tij dhe mënyrën se si ta ndihmoni:

Image

Image