Spitali Amerikan mendon për ju, ofron konsulta falas në departamentin e Gjinekologjisë

Spitali Amerikan mendon për ju, ofron konsulta falas në departamentin e Gjinekologjisë

Shëndetësi korrik 02, 2018 - 16:38
Lexoni më shumë detaje

Spitali Amerikan në Prishtinë ofron konsulta falas në departamentin e Gjinekologjisë.

Konsulta falas për infertilitetin nga doktorët gjinekologë, Dr. Alida Hasbajrami, Dr. Premtim Gojani dhe Dr. Iannis Gryparis.

Doni një bebe por për shumë arsye nuk po vjen? – Ne mund ta bëjmë ëndrrën tuaj realiteti.

Konsultat falas do të jenë nga data 20.07.2018 deri me 30.07.2018 dhe mund ti bëni në numrin 049 933 916.

 

Image