Këto ushqime dëmtojnë dhëmbët

Këto ushqime dëmtojnë dhëmbët

Shëndetësi prill 08, 2018 - 08:53
Bëni kujdes me këto ushqime

Ne shkojmë shpesh te dentisti, refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë por shpesh herë edhe nuk ia dalim.

Shumë prej nesh nuk e dimë se në fakt janë disa ushqime që ndikojnë që të kemi një buzëqeshje të zverdhur dhe për më tepër që dëmtojnë dhëmbët tonë.

Më poshtë gjeni këto ushqime:

Boronicat

Image

 

Vera e bardhë

Image

 

Vera e kuqe

Image

 

Patatina

Image

 

Çamçakëz

Image

 

Kokoshka

Image

 

Domate

Image

 

Buka, makaronat dhe patatet

Image

 

Frutat e thara

Image