Lajm i mirë për mërgimtarët nga Zvicra dhe Gjermania, që planifikojnë të vijnë në Kosovë

Lajm i mirë për mërgimtarët nga Zvicra dhe Gjermania, që planifikojnë të vijnë në Kosovë

Lifestyle June 19, 2024 - 14:51

Fluturimet e kompanisë Eurokoha dhe Kosova Airlines nga Gjermania dhe Zvicra drejt Prishtinës ofrojnë një mundësi të shkëlqyer për udhëtarët që kërkojnë një eksperiencë të sigurt dhe të këndshme të udhëtimit drejt vendlindjes.

Duke parë interesimin e shtuar, Eurokoha do të nisë nga 3 korriku fluturime direkte Prishtinë – Geneve – Prishtinë.

Ndërsa aktualisht po vazhdojnë fluturime të rregullta për destinacionet:

Zürich - Prishtinë - Zürich

Basel - Prishtinë - Basel

Düsseldorf - Prishtinë - Düsseldorf

Stuttgart - Prishtinë - Stuttgart

München - Prishtinë - München

Hamburg - Prishtinë - Hamburg

Hannover - Prishtinë - Hannover

Po ashtu Eurokoha ofron edhe fluturime dhe oferta për pushime verore në riverën turke, duke ofruar fluturime direkte Prishtinë - Izmir – Prishtinë dhe Prishtinë - Antalya – Prishtinë.

Peër rezervime vizitoni flyksa.com, ose na kontaktoni:

 +383 (38) 220 220

 +41 (0) 315 59 59

 +49 (0) 69 25 66 760

Këto fluturime lidhin disa nga qytetet më të rëndësishme në Evropë me Kosovën, duke e bërë më të lehtë udhëtimin e bashkëkombësve drejt vendlindjes.

Duke bashkëpunuar vetëm me kompanitë serioze të fluturimeve, Eurokoha ofron shërbime të nivelit të lartë, duke siguruar që udhëtimi juaj të jetë sa më i përshtatshëm.

Siguria dhe komoditeti janë prioritet i lartë për kompaninë Eurokoha gjatë fluturimeve nga Gjermania dhe Zvicra drejt Prishtinës.

Eurokoha sigurohet që çdo udhëtim të jetë një përvojë e mrekullueshme, duke përfshirë momente të paharrueshme për ata që udhëtojnë për arsye personale, biznesi ose turizëm.