Disa mënyra se si të ndiheni rehat në një udhëtim të gjatë

Disa mënyra se si të ndiheni rehat në një udhëtim të gjatë

Lifestyle April 21, 2024 - 07:57

Fluturimet e gjata ndonjëherë mund të jenë me të vërtetë të vështira – duhet të qëndroni ulur për një kohë të gjatë, orari juaj i zakonshëm i gjumit të prishet dhe shoqëruesit tuaj të fluturimit vendosin për ju se çfarë dhe kur do të hani.

Megjithatë, nëse jeni plotësisht i përgatitur, të gjitha këto pak shqetësime nuk do t’ju bëjnë të ndiheni të lodhur edhe pas një fluturimi të gjatë nga një cep i botës në tjetrin.

Ne po ju paraqesim disa mënyra se si të kaloni më lehtë udhëtimin tuaj:

Merrni një top tenisi për një mazash në shpinën tuaj

Fluturimet e gjata ndonjëherë mund të jenë me të vërtetë të vështira – duhet të qëndroni ulur për një kohë të gjatë, orari juaj i zakonshëm i gjumit të prishet dhe shoqëruesit tuaj të fluturimit vendosin për ju se çfarë dhe kur do të hani.

Megjithatë, nëse jeni plotësisht i përgatitur, të gjitha këto pak shqetësime nuk do t’ju bëjnë të ndiheni të lodhur edhe pas një fluturimi të gjatë nga një cep i botës në tjetrin.

Ne po ju paraqesim disa mënyra se si të kaloni më lehtë udhëtimin tuaj:

Lëni më shumë hapësirë këmbëve tuaja

Merrni me vete disa ushqime ekstra

Vishuni më trashë dhe mbani këmbët tuaja të nxehta

Merrni maskë për sy dhe të flini më rehat

Qëndro i pastër vazhdimisht

Përdorni një jastëk.