Ofertë që s’duhet t’ju ikë, dy fëmijë pa pagesë për pushime në hotelet më luksoze turke

Ofertë që s’duhet t’ju ikë, dy fëmijë pa pagesë për pushime në hotelet më luksoze turke

Lifestyle April 03, 2024 - 13:23

Zgjidhje më të lehtë dhe ekonomike për pushime verore nuk keni pasur asnjëherë.

Eurokoha ka zgjedhur hotelet më luksoze të Turqisë në ofertat për verën 2024 si; “Ela Exelnece Resort”, “Susesi Luxury Resort”, “Cullinan Golf & Resort”, “Titanic Mardan Palace”, Granada Luxury Belek”.

Oferta vjen me dy fëmijë falas për familjarët që duan të kalojnë pushimet në njërin prej hoteleve me pesë yje.

Në çmim janë të përfshira:

• Aviobileta: Prishtinë - Antalya - Prishtinë

• Akomodimin në hotel me pansion të plotë

• Transferi: aeroport - hotel - aeroport

• Të gjitha taksat e aeroportit.

Për më shumë informata na kontaktoni në 038 235 235 ose në zyrat e Eurokohës te Qafa, te hoteli Grand dhe Swiss Diamond.