Pushime në Stamboll me Eurokoha prej 265 euro

Pushime në Stamboll me Eurokoha prej 265 euro

Lifestyle September 29, 2022 - 16:05

Ndonëse vera ka kaluar, Stambolli në Turqi është një prej destinacioneve më të kërkuara gjatë vjeshtës dhe dimrit.

Moti i përshtatshëm dhe çmimet e volitshme, bëjnë që Stambolli të kthehet një prej destinacioneve më të kërkuara për pushime pas shtatorit.

Eurokoha tashmë ka përgatitur një paket me çmime të volitshme, duke filluar nga 265 euro, për të gjithë ata që duan të kalojnë disa ditë Stamboll.

Në çmim janë të përfshira:

  • Aviobileta: Prishtinë - Stamboll - Prishtinë
  • Akomodimin në hotel me mëngjes
  • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas

Ju mund të zgjedhni një nga hotelet si më poshtë:

Premist Taksim / Prej 265€ për person

Grand Washington Laleli / Prej 279€ për person

Akka Lush Taksim / Prej 299€ për person

Richmond Hotel / Prej 299€ për person

Për më shumë informata na kontaktoni në 038 235 235 ose ne zyrat tona te Qafa, te Hoteli Grand dhe Swiss Diamond.