Infektuar: 1038
Shëruar: 791
Vdekur: 30
Aplikacioni që po iu ndihmon burrave të zgjasin shtatë herë më shumë në shtrat

Aplikacioni që po iu ndihmon burrave të zgjasin shtatë herë më shumë në shtrat

Lifestyle February 18, 2020 - 18:50

Ekzistojnë shumë mënyra për burrat që të zgjasin më gjatë në shtrat.

Por tani ekziston një aplikacion i ri që mund të lejojë burrat të mësojnë të kontrollojnë aspektet fizike dhe mendore që janë të përfshira në kulmin e tyre seksual, transmeton lajmi.net.

Aplikacioni MYHIXEL Play është një revolucion për jetën seksuale të burrave që mund të ndryshojë performancën e tyre nën çarçafë përgjithmonë.

Aplikacioni kombinon një program shkencor të personalizuar me një pajisje kënaqësie e cila është krijuar për të arritur kontrollin e kulmit.

Përmes lojës dhe kënaqësisë, burrat do të përmirësojnë dhe përmirësojnë refleksin e tyre të ejakulacionit, si dhe do të kontrollojnë kohën e ejakulimit deri në 7 herë më shumë.

Ky program gjithashtu është vërtetuar shkencërisht se rrit përvojën e përgjithshme seksuale dhe kënaqësinë.