Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Shikimi i filmave të Krishtlindjeve gjatë gjithë vitit i bën mirë shëndetit

Shikimi i filmave të Krishtlindjeve gjatë gjithë vitit i bën mirë shëndetit

Lifestyle November 12, 2019 - 11:58
detajet

Filmat e festave të fundvitit bëjnë mrekulli në shëndetin tuaj.

Një psikolog ka zbuluar se këto lloje të filmave vërtetë ndihmojnë në humorin e mirë të njerëzve, jetë më të gjatë dhe të shëndetshme.

“Kjo krijon një ndryshim neurologjik që mund të prodhojë lumturi”, ka thënë psikologu.

Poashtu, shikimi i filmave të Krishtlindjes ulin nivelet e stresit dhe të ankthit. Madje, shikimi i këtyre lloji të filmave me dikë tjetër, mund të forcojë marrëdhënien tuaj, përfshirë këtu këdo që ka një interes dashurie për një anëtar të familjes.