Përfitimet e masturbimit, nëse e bëni çdo ditë

Përfitimet e masturbimit, nëse e bëni çdo ditë

Lifestyle tetor 27, 2018 - 20:18
Lajmet e fundit nga jeta

Pavarësisht nga fakti se gati të gjithë masturbojnë, më shumë se 55 përqind e njerëzve nuk flasin kurrë për këtë.

Dhe akti i vetë-mjaftueshmërisë në fakt ka një efekt çuditërisht pozitiv në shëndetin e njeriut, bukurinë, gjumin …, transmeton lajmi.net.

Këto janë 7 përfitimet nga masturbimi:

Ju jep energji

Ju disponon

Keni gjumë fantastik

Ulet rreziku i kancerit të prostates

Merrni kontrollin mbi jetën

Shtypni oreksin

Jetë seksuale të mirë.