Dy maska të lehta për një lëkurë të shndritshme

Dy maska të lehta për një lëkurë të shndritshme

Lifestyle shtator 15, 2018 - 21:09

Ju mund të bëni maska me të vërtetë efektive dhe të sigurta edhe në kushte shtëpie.

Për më tepër, kujdesi i rregullt dhe përdorimi i produkteve natyrale të kujdesit të lëkurës do t’ju ndihmojë të dukeni më të shëndetshëm, njofton Klan Kosova.

E po ashtu me rëndësi është edhe të shmangni elementët toksikë të mundshëm siç janë sulfatet dhe agjentët e ruajtjes që përdoren në shumë maska me përbërs kimikë.

Këto janë dy maskat që u propozojmë t’i aplikoni:

Për t’i hequr pjesët e skuqura në fytyrë përdorni këtë maskë:Image

Përbërësit:

1 banane

1 lugë kos

1 lugë sodë

Ndërsa për mbylljen e poreve të mëdha aplikoni këtë maskë:

 

Image

2 lugëkos

1 lugë argjilë kozmetike

1/2 lugë mjaltë (nëse nuk jeni alergjik)