Mos e lejoni askënd të puth fëmijën tuaj, shikoni se si e pësoi kjo vogëlushe

Mos e lejoni askënd të puth fëmijën tuaj, shikoni se si e pësoi kjo vogëlushe

Lifestyle korrik 27, 2018 - 19:13
Lexo detajet

Sienna Duffield sapo kishte festuar ditëlindjen e saj të dytë me familjen e saj. Dita pas festës, nëna e saj Savina French-Bell vërejti një çarje të çuditshme në fytyrën e vajzës së saj. Ishte fillimi i një kohe të tmerrshme për familjen.

Sienna Duffield sapo kishte festuar ditëlindjen e saj të dytë me familjen e saj. Dita pas festës, nëna e saj Savina French-Bell vërejti një çarje të çuditshme në fytyrën e vajzës së saj. Ishte fillimi i një kohe të tmerrshme për familjen.

Do të duhej tetë muaj para se mjekët më në fund do ta kuptonin atë se çfarë fshihej pas skuqjes së tmerrshme të Siennës.

“Ajo filloi të dukej sikur dikush kishte hedhur acid mbi fytyrën e saj, ajo u përhap nga goja e saj në faqet e saj, dhe mbi sytë e saj,” tha nëna Savina për Inside Edition, transmeton lajmi.net.

Dhe ky ishte fillimi i një makthi të gjatë. Skuqja e tmerrshme e Siennës nuk u zhduk, dhe mjekët nuk dinin çfarë të bënin. Për tetë muaj, Sienna vetëm ankohej.

Gjendja e Siennës u përkeqësua deri në atë pikë sa fytyra e saj ishte e mbuluar me pika të dhimbshme. Nëna e përshkruan se ishte sikur fytyra e vajzës së saj po e hante atë të gjallë.

Rrobat e Siennas ishin vazhdimisht të përgjakshme dhe ajo kishte vështirësi të ushqehej për shkak të dhimbjes rreth gojës së saj.

Nëna shpesh rezistoi të dilte me vajzën e saj për shkak të vështrimeve të të huajve dhe komenteve mizore.

Në fillim, mjekët mendonin se skuqet e Siennës ishin për shkak të ekzemës ose alergjisë, por asnjë nga barnat që kishin përshkruar nuk kishte ndonjë efekt. Në fund, ajo shkoi aq larg sa që Siena u shtrua në spital. Ajo nuk mund të hante më dhe mjekët duhej ta mbanin të ushqyer përmes një IV.

Të dëshpëruar për të gjetur fajtorin, nëna e Siennës shkoi me kujdes nëpër ngjarjet që çuan në keqsimin e gjendjes së vajzës së saj. Vetëm atëherë, tetë muaj pas incidentit të parë, Savina kujtoi se një i afërm i kishte dhënë Sienës një puthje.

Doli se i afërmi kishte herpes.

Sienna ishte infektuar nga virusi i llojit herpes simplex 1. Më në fund, mjekët mund të siguronin trajtimin e duhur.

Shpejt, lëkura e Siennës u shërua dhe ajo përsëri mund të hante.

“Gjatë muajve të fundit, fytyra e Siennës ka qenë e mahnitshme dhe infeksioni nuk është kthyer,” tha Savina.

Nëna tani kërkon të paralajmërojë prindërit e tjerë që të mos lejojnë askënd të puthë fëmijët e tyre. Edhe pse nuk është e dukshme, çdokush mund të kryejë herpesin dhe fëmijët e vegjël mund të jenë shumë të ndjeshëm ndaj tij.