Kur kanë shumë fruta, norvegjezët i vendosin jashtë oborrit që kalimtarët të shërbehen me to

Kuriozitete September 27, 2018 - 18:05
Lexo detajet

Kualiteti i jetës ndryshon nga vendi në vend, dhe në këtë pikë, norvegjezët dihet që qëndrojnë shumë mirë. 

Një detaj se si janë edhe shumë socialë me njëri tjetrin, është vjelja e pemëve. Kur pemët u sjellin norvegjezëve shumë fruta, ata i varin ato jashtë oborrit, në mënyrë që kalimtarët të mund të shërbehen me to. Nuk është çudi pse Norvegjia njihet si vend i mirëqenies sociale. /Kultplus

Image