Të jashtëzakonshme, foto intime dhe familjare që tregojnë anën e ndjeshme të Trumpit (FOTO)

Të jashtëzakonshme, foto intime dhe familjare që tregojnë anën e ndjeshme të Trumpit (FOTO)

Kuriozitete nëntor 08, 2016 - 18:58

Disa fotografi intime dhe familjare të kandidatit që qoj pluhur në fushatën presidenciale të Amerikës, Donald Trump janë publikuar nga DailyMail.

Në ato fotografi shihet një Trump krejtësisht sensitiv, aspak ai që jemi mësuar ta shohim gjatë fushatës së tij, transmeton lajmi.net.

Aty, ai shihet me fëmijët e tij dhe gruan e tij të parë, që vite më parë kanë kaluar një jetë super luksoze.

Gjë më interesante e këtyre fotografive është se Trump shfaqet si kurrë më parë.

Ndërsa, vajza e tij Ivanka Trump në një deklaratë të sajë më parë pati thënë se:

“Bota ka nevojë për të parë dashurinë që ai ka për gruan dhe fëmijët e tij, ky njeri ka shumë anë të mira që mundet të reflektoi vetëm karakteri i tij. Amerikanët meritojnë një President i cili është një baba krenar dhe i dashur, si dikush që ka një dashuri të thellë dhe të qëndrueshme për vendin tonë”, ishte shprehur ajo.

Por, se a janë të vërteta këto fjalë të vajzës së Trumpit, kjo nuk është zbuluar në as edhe një minutë të fushatës së tij.

Sidoqoftë, ndoshta ajo ishte strategjia e tij për të fituar sa më shumë përkrahjen e amerikanëve.

Por, sa ja ka arritur një gjeje të tillë do të zbulohet pas disa orësh.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image