Zonja e parë e SHBA-së shkruan librin për fëmijë, “Macja e Shtëpisë së Bardhë”

Zonja e parë e SHBA-së shkruan librin për fëmijë, “Macja e Shtëpisë së Bardhë”

Kultura March 28, 2024 - 13:37

Zonja e Parë e SHBA-së Jill Biden, ka shkruar një libër për fëmijë për udhëtimin e maces së saj Willow nga një fermë në Pensilvani në Shtëpinë e Bardhë në vitin 2022.

Libri i Jill Bidenit "Willow the White House Mac" do të dalë në qershor, katër muaj para betejës së ashpër të rizgjedhjes së bashkëshortit të saj, presidentit amerikan Joe Biden me Donald Trump.

“Ndërsa Willow endet nga dhoma në dhomë, duke eksploruar historinë e shtëpisë së saj të re, ajo mëson shpejt për të gjithë njerëzit e jashtëzakonshëm që ndihmojnë në drejtimin e ‘Shtëpisë së Popullit'”, tha Jill Biden në një deklaratë përmes Simon and Schuster Publishing.

“Duke bërë shumë miq të rinj gjatë rrugës, udhëtimi i Willow i jep botës një pamje mace të asaj që po ndodh brenda dhe jashtë adresës më të famshme të Amerikës”.

Willow është kafsha e fundit presidenciale e mbetur në Shtëpinë e Bardhë pasi dy prej qenve të Bidenit u hoqën pas një serie sulmesh ndaj agjentëve të Shërbimit Sekret që i kafshuan. Komandanti, një bari gjerman që mbërriti si qenush në vitin 2021 në Shtëpinë e Bardhë, u dërgua për të jetuar diku tjetër pasi kafshoi disa agjentë të Shërbimit Sekret. Një qen tjetër i së njëjtës racë, Major, shkoi të jetonte me miqtë e familjes pas incidenteve të ngjashme të kafshimit. /abcnews