Ardit Gjebrea dhe Elsa Lila bashkojnë forcat për një super-performancë në Ditën Arbëreshe [video]

Ardit Gjebrea dhe Elsa Lila bashkojnë forcat për një super-performancë në Ditën Arbëreshe [video]

Kultura November 22, 2023 - 23:50

Vitet e fundit jemi mësuar që ta shikojmë nën drejtimin e programit “E diela shqiptare” në Tv Klan pas të cilës mbërthen të gjithë publikun shqiptar, por mund të themi se na kishte munguar Ardit Gjebrea si pianist dhe këngëtar.

Ka qenë pikërisht artistja Elsa Lila që e ka bindur Gjebrean që ta shoqëronte në piano në Samitin e Diasporës në kuadër të Ditës Arbëreshe në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Nën ritmet e këngës “Moj e bukura more”, Gjebrea e ka shoqëruar Lilën jo vetëm në piano, por edhe ka kënduar bashkë me të, një performancë drithëruese që ka elektrizuar publikun, i cili ka kënduar bashkë me artistët e mëdhenj shqiptarë.

Ndiqeni këtë performancë në videon më poshtë: