PriFest publikon orarin e ngjarjeve për 15 shtator

PriFest publikon orarin e ngjarjeve për 15 shtator

Kultura September 15, 2023 - 01:54

Edicioni i 15-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit PriFest po vazhdon me shfaqjen e filmave.

Edhe sivjet “PriFest”, sjell rrëfime kinematografike prej më të ndryshmeve.

Ky festival do të vazhdojë deri më 17 shtator, teksa në program ka edhe filma të kategorisë Medium, PriDox, Shorts dhe Let it be.

E këtë tashmë gjithnjë do ta bëjë si kujtim për një prej themelueseve e drejtueseve shumëvjeçare të festivalit, producentes Vjosa Berisha.

Më poshtë gjeni orarin e ngjarjeve për datën 15 shtator:

 

Image