Ejupi: Toro do të mbahet mend si piktor dhe karikaturist i mprehtë

Ejupi: Toro do të mbahet mend si piktor dhe karikaturist i mprehtë

Kultura March 30, 2023 - 18:49

Sot ka ndërruar jetë artisti i njohur Mentor Ejupi i njohur me emrin e artit si “Toro”.

Me këtë rast, i pikëlluar është shprehur edhe biznesmeni i njohur Remzi Ejupi, i cili ka thënë se ka marrë me pikëllim lajmin për vdekjen e Toros.

Ejupi ka kujtuar veprimtarinë e Toros, i ci në vitet 80-ta nisi të botonte ilustrime në gazetën “Zëri i rinisë”, ndërsa më vonë u angazhua edhe në gazetën “Zëri”.

Shkrimi i plotë i Ejupit për vdekjen e Toros:

Me pikëllim sot mora lajmin për vdekjen e artistit të njohur Mentor Ejupi – TORO

Toro në vitet 80-ta nisi të botonte ilustrime në gazetën “Zëri i rinisë”, ndërsa më vonë u angazhua edhe në gazetën “Zëri”.

Ai do të mbahet mend për artin e tij në pikturë dhe si një karikaturist i mprehtë.

Toro na la në kohën e muajt të shenjtë të Ramazanit, ndërsa do ta kujtojmë gjithmonë.

Lamtumirë TORO!