Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Çeku: Do ta ruajmë trashëgiminë artistike që na la Ismet Bogujevci

Çeku: Do ta ruajmë trashëgiminë artistike që na la Ismet Bogujevci

Kultura May 13, 2021 - 15:23

Sot, ka vdekur këngëtari i njohur i muzikës popullore Ismet Bogujevci.

Pas vdekjës së tij, ministri i kulturës, Hajrulla Çeku ka thënë se Kosova do ta kujtoj Bogujevcin për veprimtarinë e tij muzikore.

"Kosova do ta kujtoj Ismet Bogujevcin peër veprimtarineë e tij teë larteë muzikore dhe do teë peërkujdeset peër ruajtjen e trasheëgimiseë seë tij artistike qeë e ka leëneë si thesar peër kombin toneë", ka shkruar Çeku. /Zëri