Dren Abazi flet për Korçën, periudhën kur ishte refugjat dhe publikun e tij të preferuar (Video)

Dren Abazi flet për Korçën, periudhën kur ishte refugjat dhe publikun e tij të preferuar (Video)

Kultura tetor 10, 2018 - 15:15

Në emisionin ditor “Drive Time me Shukin” që transmetohet në radio Prishtina 89.8, këngëtari dhe ylli i muzikës pop, Dren Abazi ekskluzivisht tregon se ku kishte dalë për herë të parë para publikut dhe për periudhën e tij 2 mujore të qëndrimit si refugjat i luftës në qytetin e Korçës.

Rruga deri në Tiranë e pastaj bashkimi me pjesën tjetër të familjes ka një narrativë interesante. Këto dhe më shumë mund t’i mësoni në pjesën e parë te intervistës duke nisur nga minuta e 10:00.