Dren Abazi i ftuar te Shuki flet për çmimet marramendëse të këngëtarëve në Kosovë e Shqipëri (Video)

Dren Abazi i ftuar te Shuki flet për çmimet marramendëse të këngëtarëve në Kosovë e Shqipëri (Video)

Kultura tetor 10, 2018 - 15:05

Sipas muzikantit Dren Abazi, estrada jonë është më e paguara në rajon, e të mos e themi dhe më gjerë. A i arsyetojnë këta këngëtarë me performancat e tyre këto shifra? A duhet që artistet të paguajnë taksat ndaj shtetit edhe kur s’funksionon ligji për të drejtën e autorit...

Të gjitha këto dhe më shumë mund t’i ndiqni në intervistën e dhënë në emisionin “Drive Time me Shukin” që transmetohet në Radio Prishtina 89.8 FM. Intervistën e plotë mund ta dëgjoni duke klikuar linkun e mëposhtëm: