Promovohet '15 parimet e suksesit sipas Behgjet Pacollit'

Kultura December 14, 2017 - 11:45

Zëvendëskryeminitri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Begjet Pacolli, para studentëve të kolegjit AAB ka promovuar librin e tij "15 parimet e suksesit sipas Behgjet Pacollit".

Rektori i këtij kolegji, Lulzim Tafa, ka thënë se Pacolli ka thënë se Pacolli është burrshtetas botëror, ndërsa librin e ka konsideruar udhërrëfyes të pashoq për sukses në jetë.

Ndërsa vet Pacolli është shprehur i lumtur me rastin e këtij promovimi, duke theksuar se prej kolegjit AAB janë shpërndarë dekorata e mirënjohje për personalitete botërore.