Detaje nga vrasja e këngëtarit në Shkup, ku mbetën të plagosur edhe tre persona të tjerë

Detaje nga vrasja e këngëtarit në Shkup, ku mbetën të plagosur edhe tre persona të tjerë

Kronika May 27, 2024 - 10:02

Këngëtari Amar Ismani ka mbetur i vrarë, ndërsa dy persona janë lënduar pas një përleshjeje masive në Plastiçarska të Shkupit.

Jozyrtarisht, Policia është njoftuar fillimisht në orën 23:40 se në bulevardin "Nikolla Kareva" ka pasur të shtëna me armë zjarri.

Në orën 23:45 është raportuar se një person është T.A. me plagë me armë zjarri, i cili është transferuar në Spitalin Komunal Naum Odridski.

Qendra e urgjencës raportoi në orën 23:51 se kishin ndaluar dy persona, gjithashtu me plagë me armë zjarri.

Bëhet fjalë për personat O.B. dhe A.I. nga Shkupi. Në orën 00:45, Qendra Emergjente njoftoi se ka vdekur personi A.I., i cili është këngëtar i njohur.