Bënë gara ilegale, dënohen më 400 euro gjobë dhe 10 muaj drejtim të mjetit

Bënë gara ilegale, dënohen më 400 euro gjobë dhe 10 muaj drejtim të mjetit

Kronika May 20, 2024 - 15:28

Organizmi i garave ilegale me automjete kohëve të fundit është shqetësuese, pasi po rrezikohet jo vetëm jeta e vetë garuesve, por edhe e qytetarëve të tjerë.

Sot Policia ka bërë të ditur se janë dënuar me 400 euro, katër pikë negative, si dhe 10 muaj ndalim i mjetit shoferët të cilët bënin gara ilegale në autostradë.

Policia e Kosovës ka njoftuar se në kuadër të planit “Parandalimi i garave ilegale të shpejtësisë në autostrada” ka identifikuar shoferët, të cilët kanë bërë këto gara ilegale të shpejtësisë, transmeton Zeri.info.

“Njësia për Kontroll të Autostradave në kuadër të planit ‘Parandalimi i garave ilegale të shpejtësisë në autostrada’ ka identifikuar shoferët duke bërë gara ilegale të shpejtësisë, të njëjtit janë gjobitur me nga 400 €, 4 pikë negative dhe nga 10 muaj u është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik”, thuhet në njoftimin e Policisë. /Zëri