Vdes në moshë të re zyrtarja e Policisë së Kosovës, Miradije Berisha

Vdes në moshë të re zyrtarja e Policisë së Kosovës, Miradije Berisha

Kronika December 09, 2023 - 11:48

Sindikata e Policisë së Kosovës ka ngushëlluar për vdekjen e pjesëtares së policisë Miradije Berisha.

“Me rastin e vdekjes së pjesëtares së policisë Miradije Berisha, familjes, miqve dhe kolegëve të Policisë së Kosovës, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta!”,  ka shkruar Sindikata e Policisë së Kosovës.

Image