Pamje të argjendarisë në Suharekë, pas plaçkitjes

Pamje të argjendarisë në Suharekë, pas plaçkitjes

Kronika November 22, 2023 - 18:55

Sot gjatë ditës një plaçkitje e armatosur ka ndodhur në një argjendari në Suharekë.

Sipas pamjeve nga vendi i ngjarjes, shihet se plaçkitësit e kanë zbrazur dyqanin.

Katër persona kanë hapur zjarr mbi patrullën e Policisë së Kosovës të cilët kanë shkuar për ta ndaluar krimin, si pasojë një pjesëtar i policisë është plagosur në këmbë dhe është jashtë rrezikut për jetë.