Krimet Kibernetike të Policisë, aksion në disa rajone të Kosovës

Krimet Kibernetike të Policisë, aksion në disa rajone të Kosovës

Kronika September 19, 2023 - 10:28

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Kibernetike e Policisë së Kosovës është duke realizuar një operacion policor, i cili përfshin disa lokacione të ndryshme në disa rajone të Kosovës.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, ka konfirmuar për RTKlive se operacioni policor është duke u realizuar në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë.

“Mund të konfirmojmë se Departamenti i Hetimeve, përmes Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Kibernetike, është duke e realizuar një operacion policor, i cili përfshin disa lokacione të ndryshme, në disa rajone të Kosovës”, tha ai.

Kelani tha se operacioni policor është duke u realizuar në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë.

“Pas përfundimit të operacionit, pritet të bëhen të ditura detajet”, tha zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani.