“Pasha këtë fëmijë që kam me lind sonte”, këto ishin fjalët e fundit të së ndjerës Hamide Magashi

“Pasha këtë fëmijë që kam me lind sonte”, këto ishin fjalët e fundit të së ndjerës Hamide Magashi

Kronika November 30, 2022 - 21:52

Sot rreth orës 18:00 para Klinikës së Gjinekologjisë ka ndodhur një vrasje makabre.

Dyshohet se ish-burri ka vrarë gruan e tij shtatzënë.

Vrasja e saj ndodhi pikërisht në oborrin e kësaj klinike ku ka pasur edhe kalimtarë rasti.

Klan Kosova ka rënë në kontakt me një dëshmitare e cila i ka dëgjuar fjalët e fundit të viktimës para se ajo të vritej.

“Po, më duket se ka qenë shtatzënë sepse ka bërtitur: ‘pasha këtë fëmijë që kam me lind sonte. Ai veç e ka nxjerrë alltinë prej xhepit dhe e ka qëlluar dy herë”, ka shtuar dëshmitarja.