Suharekasi tenton ta fusë me dhunë në veturë ish-gruan

Suharekasi tenton ta fusë me dhunë në veturë ish-gruan

Kronika September 26, 2022 - 09:14

Një femër ka raportuar se ish-bashkëshorti i saj nuk ka respektuar urdhrin e mbrojtjes nga gjykata.

Ajo ka raportuar në Polici se ish-bashkëshorti i saj ka tentuar që me dhunë ta fuste në veturën e tij, sipas Policisë, i dyshuari është penguar nga disa persona, por i njëjti ka arritur që t’ia marrë telefonin mobil viktimës dhe të largohet në drejtim të panjohur.

Rasti është nën hetime. /Zëri