Policia ndëshkon qytetarin me 300 euro gjobë dhe ndalim të vozitjes për 3 muaj

Policia ndëshkon qytetarin me 300 euro gjobë dhe ndalim të vozitjes për 3 muaj

Kronika January 17, 2022 - 17:15

Policia e Kosovës ka gjobitur me 300 euro si dhe ia ka ndaluar vozitjen për 3 muaj personit i cili ka vozitur 163 km/h në zonën ku shpejtësia e lejuar ishte 100 km/h.

“Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor”, thuhet në njoftimin e policisë.

Postimi i plotë i policisë:

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 163 km/h (gjobitet me 300€ si dhe 3 muaj i ndalohet drejtimi i mjetit me veprim motorik).

Do të vazhdojmë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve policore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor.

Image
Image
Image