Infektuar: 58088
Shëruar: 50953
Vdekur: 1456
Policia hungareze gjen 23 kilogramë drogë brenda specave në autobusin nga Kosova

Policia hungareze gjen 23 kilogramë drogë brenda specave në autobusin nga Kosova

Kronika October 20, 2020 - 11:53

Policia hungareze gjatë një kontrolli në një autobus nga Kosova ka gjetur 23 kilogramë marihuanë.

Policia hungareze në pikëkalimin në Röszke ka zbuluar se marihuana ishte fshehur në thasët me speca në bagazhin e autobusit, që ishte nisur nga Kosova me 24 pasagjerë, raporton “Zeri.info”.

“Gjatë inspektimit financuesit gjetën disa thasë me speca në bagazh, duke fshehur një paketë plot me më shumë se 23 kilogramë marihuanë. Testi i marihuanës ishte pozitiv për substancën”, thuhet në njoftimin e policisë hungareze.

Sipas policisë, vlera e marihuanës që u gjet kap vlerën 58 milionë forintave hungareze ose rreth 160 mijë eurove. /Zëri

 
Kábítószerrel töltött paprika Röszkén

Kábítószerrel töltött paprika Röszkénë Munkatársaink egy koszovói autóbusz ellenërzésekor több mint 23 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak Röszkén. A pénzügyërök egy koszovói buszt ellenëriztek Röszkén. A két sofër és a 24 utas nem jelentett be vám- és adóköteles árut. Munkatársaink a nyilatkozatokat elfogadták, de kockázatelemzés alapján a csomagok tételes vizsgálata mellett döntöttek. Az ellenërzésen a pénzügyërök a csomagtérben több zsák paprikát találtak, melyek több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot rejtettek. Az anyagra a marihuána-teszt pozitívan reagált. Munkatársaink a több mint 58 millió forint feketepiaci értékë kábítószergyanús anyagot feljelentéssel átadták a rendërségnek.

Posted by Nemzeti Adó- és Vámhivatal on Monday, October 19, 2020