Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Një i arrestuar për dhunim në Malishevë

Një i arrestuar për dhunim në Malishevë

Kronika December 07, 2019 - 16:45
Detajet

Një person është arrestuar në Malishevë, pasi që i njëjti e kishte mbajtur të mbyllur në një dhomë moteli dhe e kishte shfrytëzuar seksualisht viktimën femër.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.