Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Pirgje mbeturinash dhe një rrugë vështirë e kalueshme nga uji në Mati 1

Pirgje mbeturinash dhe një rrugë vështirë e kalueshme nga uji në Mati 1

Kronika November 14, 2019 - 09:47
Detajet

Një e reshur shiu mjafton shpesh që të bllokojë rrugë të caktuara në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Edhe të reshurat e fundit kanë bërë që në një prej rrugëve të kësaj lagje të vështirësohet kalimi.

Përveç gjendjes së rrugës, afër një ndërtese vërehet edhe numër i madh i mbeturinave të ndryshme, transmeton Klan Kosova.

“Vrojtuesit e lagjes” kanë shpërndarë një fotografi me mbishkrimin “Katrahurë në Mati 1” e cila sqaron më së miri situatën e atjeshme.

Image