Shet veturën, por arrestohet nga Policia në Fushë Kosovë

Shet veturën, por arrestohet nga Policia në Fushë Kosovë

Kronika August 17, 2019 - 14:15
Lexo tjera detaje

Arrestohet pasi ka shitur veturën e huazuar

Një person është arrestuar në Fushë Kosovë, pasi që i njëjti pasi ka huazuar veturën, pronë e viktimës mashkull dhe të njëjtën i ka shitur personi të tret.

Me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.