Arrestohet personi që falsifikoj certifikata për veteranë të luftës

Arrestohet personi që falsifikoj certifikata për veteranë të luftës

Kronika korrik 11, 2018 - 10:47
Lexo detajet

Një person është arrestuar në Prishtinë për shkak të dyshimit se ka falsifikuar certifikata për  veteranë të luftës.

Ai është arrestuar me urdhër të prokurorit, nën dyshimin se ka bërë falsifikimin e vërtetimeve për invalidët e luftë dhe është dërguar në mbajtje.

Policia nuk ka dhënë detaje tjera, madje as inicialet e personit që është arrestuar.