Rrahje në Prishtinë, arrestohen dy persona

Rrahje në Prishtinë, arrestohen dy persona

Kronika mars 11, 2018 - 12:11

Gjatë ditës së djeshme në Prishtinë dy persona janë rrahur mes vete.

Sipas policisë, deri te rrahja ka ardhur pas një mosmarrëveshje që kishin ata mes vete.

Të dy personat kanë marrë trajtim mjekësor, dhe pastaj janë marrë nga policia.

Me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.