Ndodh “mrekullia” në Australi pas 40 vitesh

Ndodh “mrekullia” në Australi pas 40 vitesh

Jetë shtator 23, 2018 - 07:59
Lexo detajet

Natyra na befason herë pas here me “magjinë” dhe procesin e saj.

E në fakt këtë gjë e tregoi edhe rënia e shiut në Australi së fundmi.

Shiu i madh në këtë stinë dimri në Australinë perëndimore bëri që të dalin lule të shumta në fushat përreth zonës së Kuinslendit për herë të parë në disa dekada.

LEXO EDHE: Të qash i bën mirë mendjes

Kjo zonë njihet për thatësirën dhe gjatë stinës së verës i ngjanë një shtretëtire.

Disa banorë të kësaj zone ishin tepër të befuasuar nga ky ndryshim i natyrës dhe thonë se kjo nuk ka ndodhur për pothuajse 40 vjet.