7 gjërat që një femër dëshiron të i dëgjoj nga i dashuri i saj, por që kurrë ia kërkon

7 gjërat që një femër dëshiron të i dëgjoj nga i dashuri i saj, por që kurrë ia kërkon

Jetë maj 16, 2018 - 17:08
Detajet

Të biesh në dashuri është një sfidë jo shumë e lehtë sepse kujdesi dhe vëmendja nuk duhet të mungojnë asnjëherë. E po këto dy gjëra janë ato që çdo femër i kërkon në një lidhje, shkruan “Zëri.info”.

LEXO EDHE: 7 shenjat që tregojnë se jeni duke rënë në depresion

Zëri.info”, ju sjell një listë me gjëra që një femër dëshiron të i dëgjoj nga i dashuri i saj po që kurrë nuk ja thotë.

1. Një shkrimi i ëmbël dhe i dashur në mëngjes
2. Qeshja me shakatë e saj
3. Dhënia e komplimenteve kur jo ndryshon diçka në mënyrën e rregullimit të flokëve apo në veshje
4. Ndarja e sekreteve me të, e atyre sekreteve që nuk i ndanë me askënd tjetër
5. Vëmendja e plotë kur i tregon planet e së ardhmes
6. Surprizat për të me lule
7. Ti thuash asaj që është e bukur çdo ditë sepse ajo më të vërtetë ka nevojë ta dëgjojë këtë gjë. /ZËRI