Nuk është në Zvicër, as në Suedi...nuk është as në Slloveni.....Është në Suharekë (FOTO)

Nuk është në Zvicër, as në Suedi...nuk është as në Slloveni.....Është në Suharekë (FOTO)

Jetë maj 16, 2018 - 16:49
Vështirë e besueshme, por kjo është Suhareka

Në të vërtetë mund t’ju duket e pabesueshme, por ky vend gjendet në Kosovë, shkruan “Zeri.info”.

Bëhet fjalë për qytetin e Suharekës, i cili nga kjo fotografi ta jep përshtypjen se bëhet fjalë për ndonjë vend të huaj.

Mësohet se shumica e popullsisë në këtë qytet jetojnë në perëndim, andaj ata kujdesen vet për gjithçka, shkruan më tutje “Zeri.info”.

Ajo që bie më së shumti në sy është pastërtia e këtij qyteti, por edhe rregulli, pra mënyra dhe kultura e ndërtimit, gjë që bën të dalloj shumë nga ajo që jemi mësuar të shohim pothuajse çdo ditë në qytete të tjera.  /ZËRI/

Image