7 gjëra që çdo femër duhet ti di për një mashkull

7 gjëra që çdo femër duhet ti di për një mashkull

Jetë maj 14, 2018 - 21:14
ja cilat janë këto gjëra

Shumë prej vajzave djemtë i shohin si persona jo të ndjeshëm, si njerëz që mendojnë vetëm si të bëjnë qejf dhe që nuk e lodhin shumë kokën për gjëra tjera, shkruan “Zëri.info’.

Mirëpo “Zëri.info”, ju sjell disa fakte ndryshe prej atyre që ju mendoni

1. Djemtë çmenden pas buzëqeshjes së femrave
2. Djemet janë shumë më emocional se sa që mendoni ju
3. Ndoshta djemtë munden tërë ditën të flirtojnë me të tjera vajza, por sa herë që shtrihen për të fjetur ata e mendojnë atë që me të vërtetë e dashurojnë
4. Djemtë flasin për vajza më shumë se sa që flasin ato për ta
5. Djemtë bëjnë gjithçka vetëm që të bien në sy tek ti
6. Djemtë kanë shumë probleme në jetë. Ti nuk mundesh me pas idenë as për pak prej tyre
7. Ata i sakrifikojnë ëndrrat e tyre vetëm që ti të qeshësh. /ZERI