10 thënie motivuese nga themeluesi i Facebook-ut!

10 thënie motivuese nga themeluesi i Facebook-ut!

Jetë shkurt 13, 2018 - 15:53
Përgatitur nga Gazeta Zëri!

Nga Mark Zuckerberg, fytyra e medias sociale, kemi shumë gjëra për të mësuar. Në moshën 23-vjeçare, ai lansoi Facebookun nga dhoma e tij në Harvard. Ai që ishte një rrjet i thjeshtë shoqëror është shndërruar në një platformë e cila lidh më shumë se 1 miliard njerëz rreth botës.

Ai është emëruar nga Time’s si njëri prej 100 “njerëzve më me ndikim në botë” , ai është njëri prej njerëzve më të pasur në planet dhe ai përdor suksesin e tij për të ndihmuar të tjerët.

Me shoqatën Chan Zuckerberg të cilën ai e lansoi me gruan e tij, themeluesi i Facebook fokuson përpjekjet e tij për të zbuluar mënyra që të ketë ndikim pozitiv në botë (Disa njerëz madje po mendojnë se ai do të jetë presidenti i ardhshëm).

Për të festuar ditëlindjen e tij të 34-të, shikoni këto 10 thënie të Zuckerberg për ndërmarrësinë, punën e rëndë dhe rreziqet.