6 centë zbritje në të gjitha pikat e Petrol Company-s

6 centë zbritje në të gjitha pikat e Petrol Company-s

Ekonomia May 31, 2023 - 12:12

Në këto ditë të para të muajit, Petrol Company ka vendosur të vijë me një ofertë për t’i ndihmuar klientët e saj dhe për të kontribuar në xhepin e tyre.

Kompania po ul çmimet e derivateve në të gjitha pikat e saj të shitjes, duke ofruar një zbritje prej 6 centë për litër për klientët e anëtarësuar me kartelën e saj “Vip Card”. Klientët që nuk kanë Vip Card atëherë për të fituar zbritjen mund të shkarkojnë aplikacionin në linkun: Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Kjo ofertë vlen për 6 ditë, duke filluar nga data 31 maj deri më 5 qershor.

Petrol Company dëshiron t’ua ofrojë klientëve te saj një përvojë të mrekullueshme të blerjes.

Artikull i sponsorizuar