Sot diskutohet për situatën e Trustit Pensional
Foto: Laura Hasani

Sot diskutohet për situatën e Trustit Pensional

Ekonomia March 24, 2023 - 09:57

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere në mbledhjen e sotme diskuton rreth situatës në Trustin Pensional.

Lidhur me këtë situatë në këtë mbledhje marrin pjesë guvernatori i BQK-së Fehmi Mehmeti, auditorja e përgjithshme Vlora Spanca, ministri i Financave Hekuran Murati dhe drejtori menaxhues i Trustit, Adrian Zalli.

Mbledhja e Komisionit Parlamentar për Buxhet, Punë dhe Transfere fillon në orën 13:30.