Çmimet e derivateve nuk lëvizin

Çmimet e derivateve nuk lëvizin

Ekonomia September 29, 2022 - 09:05

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për derivatet për 24 orët e ardhshme.

Sipas njoftimit, çmimet e derivateve do të mbesin të njëjta me një ditë më parë.

Dizeli do të shitet jo më shumë se 1.60 euro për litër, ndërsa benzina deri 1.33 euro për litër.

Po ashtu edhe çmimi i gazit ka mbetur i njëjtë, 76 centë për litër. /Zëri

Image