Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Dorëzime rekorde – oferta “servisi falas TON’ JETËN” vazhdohet deri më 30 qershor

Dorëzime rekorde – oferta “servisi falas TON’ JETËN” vazhdohet deri më 30 qershor

Ekonomia June 15, 2020 - 16:54

Ndonëse është menduar të zgjatë deri më 15 qershor, oferta bombastike e Auto Mitës, “servisi falas TON’ JETËN” do të vazhdojë deri më 30 qershor.

Kjo pasi që Auto Mita ka arritur të bëjë dorëzime rekorde brenda pak javëve shkaku i interesimit të jashtëzakonshëm të klientëve.

Oferta “servisi falas TON’ JETËN” u mundëson të gjithëve që për çdo veturë të blerë Renault apo Dacia, ta kenë edhe servisin falas për gjithë jetën me të gjitha shërbimet, ku përfshihen:

– Filtri i vajit
– Filtri i naftës
– Filtri i kabinës
– Filtri i ajrit
– Vaji
– Shërbimi (puna e dorës)

Përveç Renault dhe Dacia, edhe veturat Nissan vijnë me ofertën e servisit falas ton’ jetën.

Për më shumë informacione, vizitoni showroom-in e Auto Mitës ose telefononi në numrat: 045 500 588 & 045 645 666

 

 

Ky është artikull i sponzorizuar.