Reduktime nesër dhe pasnesër, ja vendet dhe koha

Reduktime nesër dhe pasnesër, ja vendet dhe koha

Ekonomia nëntor 14, 2018 - 17:01
Lexo Detajet

KEDS-i ka njoftuar se në lokacione të ndryshme në Kosovë nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, transmeton zeri.info.

Arsyet, vendet dhe kohët e ndërprerjes institucioni i ka bërë të ditur përmes kësaj komunikate.

 

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 15.11.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV J 40Hajvalia (Kodi: 19000040) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit dhe seksioni i kabllos nga ndërprerësi në sekondar.

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1do te ndërprehet:

ë         NS 10/0.4 kV Kalabria 1 (Kodi:10000007076)  prej orës 08:00  - 11:00  dhe  13:00-16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Lagja Kalabria

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe montimi i ormanëve të brendshëm.

2.

Më 16.11.2018 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1do të ndërprehet:

ë         NS 10/0.4 kV Kalabria 2 (Kodi:10000007077)  prej orës 08:00  - 11:00  dhe  13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lagja Kalabria

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi dhe montimi i ormanëve të brendshëm.

3.

Më 16.11.2018  në NS 110/10(20)kV Prishtina 3 dotë ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127)prej orës 08:00 - 11:00 dhe prej 13:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet:Rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve.

4.

Më 16.11.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV J09(Kodi: 13000004 ) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llukari, Makovci, Sinidolli.

Arsyeja e ndërprerjes:Largimi i kabllove të TM nga prona private.

5.

Më 16.11.2018 në NS 35/10 kV Mazgitidotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes:Montimi i ndarësit linjor dhe demontimi i rrjetit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet.

•    Dalja 10 kV J34 Çagllavica 3 (Kodi: 19000034) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, InternationalHealth Center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor Afrim Hoxha, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 16.11.2018 në NS 35/10kV Koliqi dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 16.11.2018 në NS 35/10 kV Drenasi  dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 17.11.2018 në NS 110/35 KV Elektrana dotë ndërprehet:

Lp 35kV Bardhi i Madh(Kodi:160210)  prej orës 11:00 -14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi,Te Soliterat,Posta,Te shtëpia e shëndetit,Muratori 2000, Kullla com,Shtëpiza 2(Rukolli). Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët). Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet. Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri , Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku. Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci. Shkolla e  mesme,Korotica,Sankovci,FushticaFlorim Kurrumeli Gllanaselle. Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani Gurthyesi kalaja e Drenices.

 Arsyeja e ndërprerjes:Për shkak të energjizimit të kabllove 35 kV nga Linja e  Bardhit të Madhe për Park të Biznesit dhe Intervenimi në dy shtylla duke e bëre ndërrimin e urave rrymore në dy faza.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani(Prapaqani) (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci I Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë, Buqani dhe Duboviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 16.11.2018 në NS 35/10 KV Magure  dotë ndërprehet.

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez  (Leletiqit),Mirenë,Fushticë e Epërme,Fushticë e Ulët,Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmire.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të përcuesit dhe punime në rrjet.

2.

Më 16.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi,Gërlica,Komogllava,Rakaj dhe bizneset private

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i NS 10/0.4kV Blinda  te Firma “Ndërimi”.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Baza e Asfaltit (Kodi: 41000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Baza e asfaltit,Jeta  e re,Gracka e vjetër,Topliqani, Gracka e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.11.2018 në NS 35/10 KV Shtime dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetereshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne Stabilimentin Shpërndarës në Shtime Dalja e Carralevës .

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova I  do të ndërprehet:

•   Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007)   prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do të mbesin: Batusha, Berjahu, Brovina, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobroshi, Hereçi, rr.Lekë Dukagjini,  Molliqi, Nivokazi, Osek Hila (një pjesë), Pacaj, rr.Pashko Vasa, Skivjani (një pjesë) dhe Stublla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/35/10 kV Vitia dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV  Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Fshati Mogillë,Kabashë,Rafshina,Bozovik,Shoshar,Debelldejë,Binqa.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

2.

Më 16.11.2018 në NS110/10 kV Kamenica(Kodi:620) dotë këtë ndërprerje totale prej orës 10:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica,Hogoshti, Berivojcë,Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevc, Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica, Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme . Bozhec, Busavatë dhe Miganoc. Muharremi petroll,birraria Hugos,Seperacioni Ardhmeria Topanicë,Ujësjellësi Topanicë,Lindi petroll,Fabrika e bllokave,Seperacioni tali,Dogana,Borovc,landi,Fama petroll,Shp Arbnori. Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellsi Korinjan.Maliqi petroll,Magnokromi,Frita, 

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i transformatorëve toroidal në daljet 10 [kV].

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

•  Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Epërme, Klina e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e trafove të reja testimi dhe lëshimi në punë.

2.

Më 16.11.2018 në NS 110/10 kV Vushtria 2 dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e Fshatra (Kodi:73000003) prej orës 08:30-11:30 dhe 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja e ndërprerjes:Energjizimi i TSSH-ve ne lokacionin "Srekonica 1&2", 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/10 kV Vushtria 2  dotë ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi:73000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,Mihaliqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

1.

Më 19.11.2018 në NS 110/35/10 kV Prizren 1 dotë këtë ndërprerje të T3   prej orës 10:00 -13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: lagjja Arbana dhe  lagjja Jeta e re. Ortakoll 1,Ortakoll IV, Ortakoll V,Ortakoll VI,Ortakoll  IX, Ortakoll X , Sadri Hoxha-Llapashtica, Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carraleves, Rr. Besnik Kastrati, Rr. Ohri, Rr. Bije Vokshi, Rr. Vetim Shala, Rr. Ali Hadri, Rr. Isa, Votra, Ortakolli 1, Oratkolli 2, Ben Aff, Lux Dekor, Ortakoll II . Abc-plast,Adnan Sh.pk. Dualos,Shpk getoari,Vertigo,DPZ.Medina,-1,Ing Biro,K.f.Getoari,Liria mat ndertimor,Ntsh.Europrinty-2,Nsh/Liria-Prizren,Prizren Graf, Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .  Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II. Fabrika e Duhanit New Aromatic, Eurofood, Valvis, Abi (Pemtaria), Printeks, Rruga e Nashecit, Rr.Besim Shala.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga Kostt-i(Rregullimi i ndërpreresit 110kV).

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 16.11.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 dotë ndërprehet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.