Nga nesër e deri më 12 nëntor ndalohet qarkullimi i automjeteve në këtë rrugë

Nga nesër e deri më 12 nëntor ndalohet qarkullimi i automjeteve në këtë rrugë

Ekonomia nëntor 07, 2018 - 16:19
Lexo Detajet

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se nesër do të fillojë asfaltimi i rrugës rajonale R104, Gurrakoc (Istog) – Klinë.

Dhe për këtë, nga nesër e deri më 12 nëntor do të ndalohet qarkullimi i automjeteve në aksin rrugor Gurakoc-Zallq, transmeton zeri.info./ZERI