Këto vende do të mbesin pa rrymë!

Këto vende do të mbesin pa rrymë!

Ekonomia tetor 08, 2018 - 17:16

Sërish nëpër disa rajone të Kosovës nuk do të ketë rrymë

Këtë për medie e ka bërë me dije KEDS përmes një kumtese,  përcjell lajmi.net

 

Sipas kësaj kumtese rrymë nuk do ketë:

 

Mitrovica

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashtica, Pantina, Bukoshi, Taraxhë, Liqej, Balinca, Oshlani, Duboci, Galica, Beçiqi dhe Brusniku.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive dhe pastrim i trasesë.

 

Ferizaj

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Kaçaniku do të ketë ndërprerje totale :prej orës 13:00 deri në ora 19:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, Teqja, Policia dhe Kuvendi Komunal, Voskopoja,Trupaj,Trimor,Bicaj (Biqevc),Pallosh (Biqevc),Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private, Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku, Strazha, Lagjja Dushkaja, Stacioni Hekurudhor, Stacioni i Autobuseve, Sheshi Ismajl Raka qender, P-8, Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagje e re, Fabrika “Lepenci”, Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i skadës.

 

2.

 

Më 09.10.2018 në TS 35/10 kV Shtërrpca do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Gotovusha (Kodi: 40044005) prej orës 08:00 deri në ora 11:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Erme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i dy shtyllave.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

 

Më 11.10.2018 në TS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000004) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërtimi i linjës 10kV.

 

2.

 

Më 11.10.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i konzollës dhe bazës se siguresave.

 

Peja

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

 

Më 10.10.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e përçuesit.

 

Prizreni

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Dalja e Krushes (Kodi: 30034011) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

 

2.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ketë ndërprerje totale:

 

• Dalja 35 kV Pirana (Kodi: 300000) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding, Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit , Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com” dhe Pirana.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

 

Gjakova

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV dhe pastrim i trasesë.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Banja (Kodi: 82082008) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajraku.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.

 

Prishtina

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi: 10014001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

 

2.

 

Më 09.10.2018 në TS 35/10 kV Prishtina lll do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Ben-Af (Kodi: 10011017) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e Bregut të Diellit, Konvikti 5, Konvikti 1, Menza dhe Qendra Tregtare.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në dalje 10 kV.

 

3.

 

Më 09.10.2018 në TS 35/10 kV Prishtina lll do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi: 10011006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardani te Santea.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në dalje 10 kV.

 

4.

 

Më 10.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sveqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

5.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Keqekoll – Hajkoboll (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV J22 Kodra e trimave 4 (Kodi: 13000012) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 3, Kodra e Trimave 4, Kodra e trimave 1/1, Kodra e Trimave ½.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i ngarkesës nga trafo-kulla në mobile.

 

2.

 

Më 12.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

 

• Dalja 10/0.4 kV Lagjja e Gjingollëve (Kodi: 14000009228) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Gjinollëve.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Monting.

 

3.

 

Më 10.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i largpërçuesit ekzistues.

 

Gjilani

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

 

-Nuk ka

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

 

-Nuk ka

 

Mirëmbajte të planifikuar

 

1.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion dhe pastrim i trasesë.

 

2.

 

Më 10.10.2018 në TS 35/10 kV Gjilani lV do të ndërprehet:

 

• Dalja 10 kV Br. I thatë (Kodi: 60063011) prej orës 24:00 deri në ora 02:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mbretnesha Teutë.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i vajit në transformator.